Skip to content

VÅR FORSKNING

Vi utvecklar en portfölj av nydanade mediciner för att behandla en rad sällsynta sjukdomar, med initialt fokus på njur- och leversjukdomar.

VÅRA PRODUKTER

Lär dig mer om våra banbrytande behandlingar, däribland TARPEYO® (budesonid)-kapslar med fördröjd frisättning och Kinpeygo®.

PARTNERSKAP

Allt eftersom vi breddar vår produktportfölj söker Calliditas strategiska partners för utveckling och kommersialisering. Läs mer om hur du kan bli delaktig i vårt kall att utöka behandlingsalternativen för patienter med sjukdomar som har få eller inga godkända behandlingar.

MEDIA

Läs mer om det senaste i Calliditas utveckling.

INVESTERARE

Allt eftersom Calliditas fortsätter att växa välkomnar vi aktieägare, investerare och finansanalytiker att lära sig mer om vår verksamhet.

PATIENTER

Vi anser att varje patient ska känna sig stöttad under hela behandlingsförloppet. Varje dag arbetar vi med att upptäcka nya behandlingar så att människor och familjer som drabbats av sällsynta sjukdomar kan må bra.

KARRIÄR

Vi är mycket engagerade i att bygga en ljusare framtid för människor med sällsynta sjukdomar. Delar du vår passion? Läs mer om hur du kan bli en del av Calliditas-teamet.