Skip to content

En ljusare framtid för patienter med sällsynta sjukdomar

På Calliditas är patientens välbefinnande i centrum för allt vi gör, oavsett hur sällsynt deras sjukdom är. I USA lever mer än 25 miljoner människor med en sällsynt sjukdom. På Calliditas är vi engagerade i att identifiera behandlingar som gör det möjligt för patienter med sällsynta sjukdomar att leva ett längre, bättre liv.

ATT BEHANDLA IGA-NEFROPATI

På Calliditas är vi engagerade i att hjälpa människor som lever med IgA-nefropati (IgAN) att få de resurser som behövs för att de ska känna sig trygga och stärkta i sina behandlingsbeslut. Som en del av vårt engagemang har vi lanserat IgAN Connect, en online-plattform som tillhandahåller resurser till människor som lever med IgAN.

Oavsett om du precis har fått diagnosen IgAN, har levt med sjukdomen i många år eller är vårdgivare till någon med IgaN, så finns vi här för dig. IgAN Connect kan ge dig och ditt supportnätverk verktyg för att hjälpa dig förstå, hantera och leva med denna kroniska autoimmuna sjukdom.

VÅRA PÅVERKANSPARTNERS

Vi är stolta över att arbeta tillsammans med partners för att stödja patienter som lever med IgAN. Klicka på ikonerna för att lära dig mer om några av de stiftelser som vi har samarbetat med.

AKTUELLA KLINISKA FÖRSÖK

Allt eftersom vi utökar vår portfölj med behandlingar rekryterar vi lämpliga patienter med en mängd olika sjukdomar, däribland PBC och skivepitelcancer. Läs mer om Calliditas öppna kliniska prövningar.